Mijn moeder logeerde vorige week bij me. Zij en mijn zussen (mijn vader is helaas overleden) zijn altijd een grote steun voor mij. Onvoorwaardelijke liefde.
Niet voor iedereen is familie een steun. Bij sommigen zijn vrienden, collega’s of de buren de grootste steun. Niet te vergeten de steun van een huisdier!

 

DE KRACHT VAN STEUN.

Je hebt het zelf niet eens altijd door, dat er mensen zijn die jou op handen dragen en die jou steunen en willen steunen.
Gedurende je hele leven komen mensen op je pad die deel uitmaken van jouw tocht om jezelf te worden. Of beter gezegd, te ontdekken wie je ook al weer bent in essentie.

 

Je ontvangt steun in alle soorten en maten. Soms op een minder aangename manier, iets wat je niet wil horen of zien, en wat pas veel later steun blijkt te zijn geweest, maar ook op hele fijne en bijzondere manieren.
Het geloof van anderen in jou, hun zorg en liefde, hun praktische hulp, hun positieve gedachten en energie, hun wijsheid en aanmoediging, hebben wonderen in jouw leven gecreëerd, zowel grote als kleine. Het zijn de waardevolste geschenken van het leven 💝

Erken de kracht van alle steun, aanvaard deze steun ook, wees dankbaar en geniet ervan! Je maakt deel uit van een grotere cirkel van geven en nemen, een cirkel van liefde!

Veel liefs, Gwendolyn

P.S. Voel je je niet gesteund in jouw leven van dit moment? Dan helpt het om te gaan tekenen waar je steun bij zou kunnen gebruiken.
Teken het uit, je probleem, je gevoel erbij, het gevoel dat je krijgt als je wel gesteund wordt, welke mensen je zouden kunnen steunen, hoe je dat aan ze kunt vragen, en alles wat je verder nog kunt bedenken.
Echt, het helpt enorm en je krijgt er een andere energie van, het gevoel om in actie te komen en om daadwerkelijk steun te gaan zoeken. Je bent niet alleen!
Wil je hier hulp bij, dan mag je me altijd mailen met jouw vragen.

P.P.S. De oefening op mijn website kan ook een begin zijn om jezelf gesteund te voelen, door jouw positieve eigenschappen aan anderen te vragen en deze in het zonnetje te zetten. Heb jij de oefening al gedaan? Zet jezelf in het zonnetje!