Heb je wel eens het gevoel dat er van alles op je afkomt? Je voelt je overspoeld door problemen? Heb je het idee dat je geen controle hebt over onplezierige situaties?

Onderschat jezelf niet, je bent sterker dan je denkt. Je zit nooit echt vast. Ondanks dat het lijkt dat je een zwaar gewicht moet tillen, dat je compleet uit balans brengt, er is altijd een oplossing mogelijk.

Probeer eens uit te stijgen boven je oude gewoontes en overtuigingen. Laat net als de slang, je oude huid los. Zet jezelf in een nieuw licht van prachtige, vrouwelijke kracht. Zie jezelf in het meest gunstige licht dat je je kunt voorstellen. Wees echt en laat alle authentieke gevoelens in jezelf toe, zonder oordeel.

Je leven zal automatisch op wonderbaarlijke wijze veranderen. Je zult nieuwe kansen, relaties en overvloed aantrekken, die je helpen je hoogste potentie te bereiken. Het zware gewicht voelt niet meer zwaar. Het had nooit zwaar hoeven zijn. Wat een geschenk dat je dat nu hebt ontdekt!

Er wachten nog veel meer geschenken op jou, ergens in het universum. De geschenken wachten tot jij je armen opent om ze in ontvangst te nemen. Laat je angst om te ontvangen maar los en gun het jezelf om alles te ontvangen wat je wenst. Je zult van alle kanten geschenken ontvangen, ook uit totaal onverwachte hoeken. Je krijgt alles wat je nodig hebt en waarmee jij jouw mooie unieke bijdrage aan de wereld kunt brengen.

Ik heb de lucht abrikooskleurig getekend als extra ondersteuning. Abrikoos helpt je namelijk om elke zware en belastende energie die je met mee zou kunnen dragen te verlichten. Abrikoos brengt je een enorme levenslust, vreugde en enthousiasme in je leven. Het helpt je ook bij het loslaten van angst.

Dus voel de kracht in jou en open je armen voor alle geschenken uit de hemel!

Liefs van Gwendolyn