Oké, deze tekening is misschien een beetje druk. En zo voel ik me ook. Misschien herken je het wel bij jezelf. Zoveel te doen. Dingen gaan als ‘moeten’ voelen en je vergeet te genieten.
Ik ben met 100 dingen tegelijk bezig om iets moois neer te zetten met mijn bedrijf. In de marketing heb ik nog veel uit te zoeken. Hoe leuk het ook is, het is veel. Keuzestress.

Ik heb nu dus dit moodboard voor mezelf gemaakt, maar dan in een tekening. Speelsheid is de intentie. Het mág gewoon niet meer als moeten voelen! Speels leven en werken. Doen wat op dat moment goed voelt. Niet in de moet-modus zitten maar vol plezier en joy van het leven en mijn bedrijf genieten.

In de speeltuin kan je ook niet met alle speelgoed tegelijk spelen. Op één ding tegelijk richten en daar dan volop van genieten. Zo mag het zijn. En de volgorde ligt niet vast, mijn energie stroomt niet bij hele vaste structuren. Ik kies liever wat op dat moment het beste voelt.

Natuurlijk heb je soms dingen die toch wel een beetje moeten. Maar dat wil je dan ook zelf, maak er dan ook iets plezierigs van.

Ik heb er een kleurenkaart bij getrokken en de kleur is rood. Vandaar de rode accenten in de tekening. Rood betekent oneindig veel energie, levenslust en kracht. Rood helpt bij het aantrekken van geld en welvaart in je leven. Hoe mooi is dat!

Als je doet waar je plezier in hebt dan geeft dat rust, zelfs in chaos. En als je jezelf die ruimte geeft om helemaal volgens jouw ritme te leven, zonder oordelen over jezelf, dan trek je de juiste mensen en klanten aan, die het ook graag op die manier doen.

Liefs van Gwendolyn

Wil je meer inspiratie en leuke tekenoefeningen zien? Word dan lid van mijn besloten Facebookgroep ‘Breng Creatieve Speelplaats’!
https://www.facebook.com/ groups/385779415243344/