Over mij

Gwendolyn Koene

Ik ben Gwendolyn

Blij en onbezorgd. Natuurlijk niet altijd.

Ik vond het altijd moeilijk om mijn grenzen aan te geven. Ik wist eigenlijk niet eens waar mijn grenzen lagen! Ik voelde niet wanneer iemand over mijn grens ging, of wanneer ik zelf mijn grens ging.

Ik zat namelijk altijd in mijn hoofd, te denken en te piekeren. Te checken wat de buitenwereld van me wilde. Ik had faalangst, ik was perfectionistisch, ik had het altijd druk. Ik was gespannen en niet gelukkig.

Totdat ik een burn-out kreeg in 2015.

Dat was echt een cadeau! Want eindelijk zag ik in dat alleen ik mijn leven kan leiden en niemand anders dat kan doen. Wat een hoge verwachtingen had ik eigenlijk van anderen!

Toen begon de zoektocht naar mezelf. Ik heb talloze trainingen en opleidingen gevolgd om te ontdekken wie ik ben en wat ik te brengen heb in dit leven.

En ik heb het gevonden!

Ik heb de kracht van creativiteit ontdekt. Door te tekenen krijg je snel inzichten in waar je nu staat, waar je wilt zijn en hoe je daar kan komen. Wat je tekent vertaalt zich naar het echte leven. En je hoeft niet eens goed te kunnen tekenen, want het gaat om het proces en niet om het resultaat. Tekenen heeft mij zo ontzettend veel gebracht.

Sindsdien is mijn missie om door middel van tekenen, mensen te helpen blijer en vrijer te zijn. Om de moed te hebben om te leven zoals jij graag wilt én om te durven falen. Kleur je leven in zoals jij dat wilt.

Hoe kleurrijk ben jij?

Heb je dromen die je niet durft waar te maken?

Probeer je alle bordjes draaiende te houden?

Wil je je zekerder voelen?

Maak je nog wel eens plezier of neem je alles veel te serieus?

Wil je ontdekken wie je zelf bent?

Wat goed helpt is om jouw situatie en verlangens uit te beelden. Door te tekenen krijg je snel inzichten in waar je nu staat, waar je wilt zijn en hoe je daar kan komen. En je hoeft niet eens goed te kunnen tekenen, want het gaat om het proces.

Gwen wist precies de juiste woorden te vatten en daaruit zijn  affirmaties ontstaan. Die ik als constante herinnering op canvas heb geschilderd. Dankjewel voor deze ervaring. En dat je maar veel meer mensen mag helpen met jouw warmte, empathie en kennis!‘

Marsha Aarts

Breng kleur in je leven

Op een creatieve en luchtige manier help ik jou je leven in te kleuren zoals jij dat wilt.

Hoe kleurrijk ben jij? Bel of mail me gerust, zodat we kunnen kijken wat we elkaar kunnen brengen. Dit is geheel vrijblijvend.