Je bent een kunstenaar. Echt. We zijn allemaal scheppende wezens en ons kunstwerk is het leven. De kunstenaar in jou vraagt uiting aan je gevoelens te geven. Door altijd de dingen verstandelijk te beredeneren, onderdruk en ontken je jouw licht voor jezelf en voor de wereld.

Als je vanuit je verstand wilt creëren, wordt het nooit precies zoals je voor ogen had en frustratie, teleurstelling en het gevoel van falen kunnen dan opspelen. Als je vanuit je gevoel gaat creëeren, vanuit intuïtie en vertrouwen, door mee te gaan met de stroom of energie die op dat moment het fijnste voor jou aanvoelt, dan wordt je leven een creatief avontuur. Jij bent de schepper, de kunstenaar. Volg je dromen en verlangens die goed voor je aanvoelen, ongeacht wat anderen misschien doen. 
Het pad lijkt misschien minder duidelijk dan wanneer je het allemaal van te voren in je hoofd hebt bedacht, en je voelt misschien chaos om je heen, maar zolang jij de energie volgt in volledige overgave en vertrouwen, dan zullen alle antwoorden en oplossingen voor je verschijnen op het juiste moment. Vertrouw op de stroom. In plaats van angstige gedachten te volgen, voel je dankbaarheid voor de kans om te leren en te groeien.

Dus focus je op de dingen die je vreugde brengen. Zelfs als dat in het verleden slecht heeft uitgepakt. Nu je volledig durft te vertrouwen op je eigen hart en scheppende vermogen, zal het je veel meer vreugde en liefde opbrengen dan toen. Als je nu een idee hebt is het de tijd om die uit te gaan werken. Je wordt hierbij gesteund door het universum en moeder aarde. Zelfs al zou het je niet zo makkelijk afgaan, zal je in je behoeften worden voorzien, zolang je maar doorgaat in vertrouwen en het volgen van de stroom. Gebruik je talenten om resultaat te bereiken. Je bent zelf volledig verantwoordelijk om jezelf kracht en liefde te geven. Om je leven in te kleuren zoals jij dat wilt.

Liefs van Gwendolyn  💖

Wil je meer inspiratie en leuke tekenoefeningen zien? Word dan lid van mijn besloten Facebookgroep ‘Breng Creatieve Speelplaats’!
https://www.facebook.com/groups/385779415243344/