Excuse me while I kiss the sky!

Het loslaten van je oude gewoontes en overtuigingen, waar ik het vorige week over had, komt in deze tekening weer terug. Kennelijk is het iets van deze tijd om te realiseren dat we niet ons verleden zijn. Met modder in je vleugels kun je niet vliegen. 
In deze tijd mogen we helemaal onszelf zijn. Je mag op jouw eigen manier en in jouw eigen stijl je leven leiden en bouwen aan je doelen. Je kan best gebruikmaken van oude tradities, zolang deze maar opbouwend zijn.

Stel jezelf steeds de vraag: ‘Wat wil ik echt? Wat heb ik echt nodig?’ Geef de ruimte aan het onbekende en geef ruimte aan jezelf. Je hebt misschien een hele lijst van dingen die je moet doen. Doe je dit om erkenning te krijgen? Geef jezelf over aan het moment, neem de tijd om stil te staan bij waar je nu bent en om dat te waarderen, om je-zelf te waarderen, in plaats van steeds weer in beweging te zijn en iets nieuws te willen creëren.

Het is goed om aandacht te vragen, zolang je daarmee de intentie hebt om anderen te inspireren, op te beuren en te wijzen op hun hoogste potentieel. Vertrouw op de gaven en talenten die je hebt. Laat je licht schijnen tot ver in het universum zodat je andere mensen inspireert om dat ook te doen. Wees niet bang voor concurrentie want we zijn allemaal uniek, en zolang we in ons pure licht durven staan zullen we altijd overvloed ervaren.

Heel toepasselijk trek ik de kleurenkaart van de regenboog hierbij. De regenboog is een heel krachtige en vernieuwende energie om mee te werken. Precies wat we nodig hebben, die vernieuwing. De regenboog zorgt dat je je meer ontspannen, gelukkiger en levendiger voelt. Om dit te versterken kun je de regenboog om je heen visualiseren alsof het een heerlijk bad is waar je in zit.

Dus, veeg die modder van je af en vlieg! Kiss the sky!

Liefs, Gwendolyn

Wil je meer inspiratie en leuke tekenoefeningen? Word dan lid van mijn besloten Facebookgroep ‘Breng Creatieve Speelplaats’!
https://www.facebook.com/groups/385779415243344/